Кошик
1245 відгуків
Акції та знижкиПерейти за покупками
TORTILA інтернет-магазин
+380 (96) 724-07-40
Кошик

Мідний посуд

Здорове харчування полягає не тільки в контролі продуктів, які ми їмо, але і правильний вибір посуду, з яких ми їх вживаємо. Так, добре відомо, що пластикові пляшки в більшості випадків не призначені для багаторазового використання, оскільки містять шкідливі для організму хімічні сполуки.

Одним з останніх «здорових трендів» є пиття води з мідного посуду. Які потенційні переваги проходження даного тренду, на чому грунтується користь застосування мідних чашок для води і не є небезпечною чи посуд з міді для здоров`я?

Потенційні переваги пиття води з мідного посуду

Найдавніша запис про медичне використання міді датується приблизно 2600 - 2200 р до нашої ери. У ній описано застосування даного металу для стерилізації ран і пиття води. Греки, римляни, ацтеки і інші стародавні народи також використовували мідь для лікування головного болю, опіків, вушних інфекцій.

Дослідження підтверджують, що мідь вбиває бактерії, грибки і віруси при їх контакті з поверхнею металу. Агентство з захисту навколишнього середовища США зареєструвало мідь в якості першого твердого протимікробної речовини.

У пиття води з мідного посуду є цілий ряд переваг:

Стимуляція роботи мозку Наш мозок працює, передаючи імпульси від одного нейрона до іншого за допомогою синапсів.

Мієлінова оболонка діє як провідник і сприяє передачі імпульсів.

Мідь допомагає синтезувати фосфоліпіди, необхідні для формування таких оболонок. Крім цього, мідь стимулює роботу мозку і запобігає виникнення припадків.

Поліпшення роботи травної системи

Мідь стимулює перистальтику шлунка, завдяки чому їжа перетравлюється і переміщається по травному тракту, а також вбиває шкідливі бактерії, знижує запалення в шлунку і відмінно допомагає при виразках, нетравленнях і інфекціях. Мідь допомагає очистити шлунок, регулювати роботу печінки і нирок, а також максимізувати всмоктування поживних речовин в кров.

Нижче ми зібрали для вас кілька правил щодо догляду за мідним посудом:

мідний посуд не любить вологи, через яку на поверхні кухонного начиння з'являються темні плями; щоб продовжити термін експлуатації, використовуйте посуд суворо за призначенням; мідний посуд не підходить для зберігання кислих продуктів; мідне кухонне начиння не підходить для миття в посудомийній машині; для очищення не рекомендується використовувати абразивні речовини та миючі засоби, до складу яких входить хлор; щоб прибрати потемніння, можна протерти посуд часточкою лимона та кухонною сіллю; для очищення мідного посуду також підійде розчин оцту та соди.

 

 

Інші статті
  • Інтернет-магазин індійських товарів
    Вітаємо, друзі! Про що індійська мелодія, втілена в колоритних предметах культури, ґрунтується на історичному неповторному багаторічному досвіді? Це загадка, втілена в деталях. Розгадати, яку можна крок за кроком...
  • Блискучі чаші
    Самі тибетці кажуть, що звукові хвилі, які виймають з чаші, налаштовують весь людський організм, балансуючи фізичний та психологічний склад. Корисне лікування тибетських позичих чашок для людей, які страждають від сильного стресу, нервових розладів.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner